Gebruikersnaam Wachtwoord

NieuwsberichtenNieuws: Kindcentrum de Wegwijzer in het nieuws


​De laatste weken is ons Kindcentrum veel in het nieuws geweest. Dit omdat we niet meer onder CKO vallen, maar onder De Kindertuin. We willen u op de hoogte brengen van het persbericht:

De Wegwijzer blij met de Kindertuin

De christelijke kinderopvang in Enter, Rijssen en Notter-Zuna, wordt sinds deze

week geleid door Stichting de Kindertuin.

Voorheen viel de kinderopvang onder de vlag CKO. Deze grote landelijke organisatie ging onlangs failliet. Die organisatie was vooral op bestuurlijk niveau te groot. Er waren teveel managers, waardoor het te duur werd. Ook nam landelijk het aantal kinderen af. Juist in Enter, Rijssen en Notter liep de kinderopvang uitstekend. Daarom is op lokaal niveau nu de Kindertuin opgericht. De vestiging in De Wegwijzer valt nu dus ook onder de Kindertuin.

Directeur Dick Nijzink is blij met deze verandering. De kinderopvang is nu lokaal geregeld, de lijntjes tussen Notter, Enter en Rijssen zijn kort en dat werkt erg plezierig. Voor de ouders verandert er in de praktijk niets. De locatie blijft gelijk en de leiding komt in dienst van de nieuwe stichting. Voor kinderen is het ook fijn vertrouwde gezichten te zien. Bovendien is het een voordeel om bij een basisschool te zitten. Kinderen kunnen samen spelen en de kleintjes kunnen alvast wennen aan de basisschool. De stichting vrienden van de school met de bijbel Enter heeft voor financiële steun gezorgd en in de persoon van Wim Getkate een bestuurszetel ingenomen in de nieuwe stichting De Kindertuin. 

Meer informatie is te vinden op de website www.dekindertuin.nl en op de site van

De Wegwijzer www.wegwijzerenter.nl

 

 


Klik hier voor het nieuwsarchief


Deel deze pagina op jouw favoriete social media kanaal!

Actuele berichten

Wisseling van de wacht
Wisseling van de wacht

Esther van der...

Lees verder
Jubileum Johan ten Hartog
Jubileum Johan ten Hartog

Deze maand is het 12,5 jaar geleden dat...

Lees verder
Onderwijscafé Verion met Marco Mout
Onderwijscafé Verion met Marco Mout

Afgelopen donderdagavond (28 november)...

Lees verder
Oog voor elkaar Ontwerp door bandwerk